Gekås i Ullared

Onsdag 25 april 2018

05:05 Kasinge
05:15 P vid 35:ans kiosk Överum
05:30 Värmeverket/Swebus hållplats Gamleby
05:50 Simhallens parkering Västervik
06:10 Långsjöns cafè
06:30 Björkbacken Vimmerby

Vi stannar och rastar vid Vrigstad Värdshus både på vägen dit och hem. Beräknad framkomst till Ullared ca kl. 10:30, hemresa kl. 16:30. Vi har under dagen hunnit fynda till hela familjen på en butiksyta som är 30 000 kvm, vilket motsvarar fem fotbollsplaner. Inne i varuhuset finns både caféer och restaurang.

Pris per person 360:- vilket inkl. bussresa. Betalning görs kontant eller visa swish på
bussen. (Ej kortbetalning)

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

Boka
Skriv ut

Påskliljor i Fagerås

2 maj Fullbokat

06:30 P vid 35:ans kiosk Överum
06:45 Värmeverket Gamleby
07:05 Simhallens parkering Västervik
07:10 Busshållplatsen Coop/Allén

Vi stannar och dricker kaffe med fralla

11:30 Vi beser påskliljorna i Fagerås, 18 km utanför Gislaved. Här finns det ett 100-tal olika sorter planterade och de två mest framträdande är Golden Harvest och Ice Follies. Årligen planterar det ut mellan 20000 och 50000 nya lökar. I provrutorna finns det ett 100-tal spännande sorter med olika dofter. Plantering av nya lökar gör Arne Andersson på samma sätt varje år.

Flera tusen människor besöker Fagerås under säsongen som pågår från slutet av april till mitten av maj vid normal väderlek. Påskliljorna är planterade på ett 10 tnl (1 tunnland = 100×50 meter) stort område slåtterängar. Runt detta stråk kan man även beskåda gamla kulturmiljöer som stenmurar, gamla träd, stenrösen mm.

13:30 Lunch på Bredaryds Värdshus
15:45 Ankomst till Komstad som återspeglar en hantverksby från 1900- talets första hälft. I området finns kvarn, såg smedja, kvarnstensfabrik, häradshäkte, skogsmuseum mm.I lanthandeln finns inredning och varor kvar sedan handlaren lämnade affären 1975.

Idag kan du handla hantverk, lokalproducerad honung, karameller i strut mm.I vår guidade tur får man en god inblick i historien och om människor som varit verksamma genom tiderna i Komstad Besöket avslutas med kaffe och ostkaka
Hemresa

Pris kr. 700:- vilket inkl. bussresa, för och eftermiddagskaffe, lunch, entré och guidning.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

Boka
Skriv ut

Vårruset Linköping

Onsdagen den 16 maj 2018

16:00 Avresa från Simhallens parkering Västervik
16:25 Värmeverket/Swebus hållplats Gamleby
16:40 35:ans kiosk Överum
19:00 Start för Vårruset

Välkommen till VårRuset i Linköping, vårens stora tjejträff med ...
* tävling, motion & friskvård - 5 km i egen takt
* picknickfest & social samvaro
* gemenskap & trivsel

Start och mål ligger vid grönområdet bredvid Saab Arena. Den här kvällen blir det en riktig festplats, med skön musik, massor med pepp & överraskningar i från vår konferencier och vår DJ. Vårrusets samarbetspartners som finns på plats och bjuder på tävlingar & provsmakningar. Efter loppet är det också här som du och dina lagkompisar njuter av picknicken.

Hemresa när alla kommit i mål.

Pris kr. 160:- för bussresan tur o retur.

Anmälan till loppet på www.varruset.se

Lycka till med träningen och välkommen med!
UKNA BUSSTRAFIK

Boka
Skriv ut

Vårruset Norrköping

Torsdagen den 17 maj 2018

16:00 Avresa från Simhallens parkering Västervik
16:25 Värmeverket/Swebus hållplats Gamleby
16:30 Busshållplatsen Björnsholm
16:40 Helgenäs södra infart/E22
19:00 Start för Vårruset

Välkommen till VårRuset i Norrköping, vårens stora tjejträff med ... * tävling, motion & friskvård - 5 km i egen takt * picknickfest & social samvaro * gemenskap & trivsel

VårRuset i Norrköping har en härlig bana och fantastisk målplats! Centralbadet är platsen för start, mål och social samvaro efter loppet. 5 km-banan går via cykelbanor, parkvägar och gator in till centrala Norrköping och sedan tillbaka till badet där målet är beläget. Loppet arrangeras av GoIF Tjalve. Hemresa när alla kommit i mål.

Pris kr. 160:- för bussresan tur o retur.

Anmälan till loppet på www.varruset.se

Lycka till med träningen och välkommen med!
UKNA BUSSTRAFIK

Boka
Skriv ut

Göteborgsvarvet från Motala & Linköping

19-20 maj 2018

Lördag
Påstigning:
06:00 Bussterminalen Motala (Sjögatan)
06:45 Scandic Ryd Linköping
07:15 mcDonalds Mjölby

Vi rastar under vägen då vi antingen kan köpa mat eller äta egen matsäck. När vi kommer till Göteborg åker vi direkt till Spar Hotel Gårda, Norra Kustbanegatan 15 för omklädning. Var och en tar sig själv till nummerlappsutdelningen som i år sker i GöteborgsVarvet Expo i Svenska Mässan vid Korsvägen i centrala Göteborg och till starten vid Slottskogen. Från Korsvägen – gratis pendelbussar direkt till Botaniska Trädgården, spårvagnslinje 6, 7, 8 och 13 samt busslinje 16 och 52.

13:00 Första start 16:00 Sista start

Söndag
Frukost
10:00 hemresa
Rast under vägen hem

Bussresa, övernattning i dubbelrum samt frukost. 1.480:- per person.
Enkelrumstillägg 410:-

Anmälan till Ukna Busstrafik info@uknabusstrafik.se eller 0493-50021
senast 20 mars 2018 i mån av plats.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

Skriv ut

Tysklandresa Lübeck-Hamburg-Schwerin

27-31 maj 2018

Söndag

Avresa tidig morgon. Vi stannar och rastar under vägen då det går att köpa något ätbart. Vår guide Kajsa ansluter i Skåne. Färja Helsingborg-Helsingör ca 20 minuter, genom Danmark och färja Rödby-Puttgarden ca 45 minuter. Nu har vi ca 9 mils körning till Lübeck där vi installerar oss på Holiday Inn Lübeck. Här ska vi bo under 4 nätter. Vi samlas för gemensam middag i hotellets restaurang på kvällen.

Måndag

Dagen börjar med frukost, idag ska vi upptäcka och göra oss hemmastadda i Lübeck. Till den mest kända av Lübecks sevärdheter räknas Holstentor. Efter holländsk förebild blev stadsporten byggd under åren 1464-1478. Den tjänade å ena sidan som försvar men även som representation. Lübecks Rådhus är ett av de vackraste rådhusen i Tyskland. Här får vi en guidning. Från och med år 1230 byggdes vid torget tre gavelhus som under århundradena förändrades ett flertal gånger. Så uppstod Hansasalen för möten och "Danzelhus" (danssalen) för olika sällskapliga sammankomster. I huset kan vi titta på den praktfulla audienssalen - bli inte förvånad över att dörrarna till den före detta rättegångssalen är olika höga. De som blev fria lämnade salen genom den högra dörren och de som blev dömda var tvungna att gå med böjd huvud genom den låga dörren. Det kommer även att bli lite fri tid för egna strövtåg i Lübeck, hotellet ligger centralt. Gemensam middag på hotellet på kvällen.

Tisdag

Frukost, sedan åker vi till Hamburg, Tysklands gröna stad vid vattnet. En lokalguide möter upp för en guidad stadsrundtur. Vi njuter av en spännande 1-timmes båttur genom hamnen och upptäcker Hamburg från vattnet. I HafenCity hittar vi modern arkitektur och det nya landmärket, konserthallen Elbphilharmonie Hamburg. Den spektakulära byggnaden består av tre konserthallar ett hotell samt Plaza – en utsiktsplattform på 37 meters höjd där vi kommer att bjudas på en fantastisk utsikt över staden. Åter till Lübeck och middag på vårt hotell på kvällen.

Onsdag

Efter frukost går dagens utflykt till Schwerin med sina knappt 100 000 invånare är det Tysklands minsta delstatshuvudstad. Staden ligger vackert belägen i en pittoresk miljö, med sjöar mitt i stadsmiljön, precis som stadens symbol, Schweriner Schloss. Och slottet passar som symbol, det är luftigt, lätt, ljust och vänligt – som staden själv. Vägen till och från Schwerin är fylld av Sverigeminnen. Åter till Lübeck. Ikväll ska vi äta middag på Brauerei Brauberger i Lübeck med ett ölbryggeri i så här finns flera olika ölsorter att köpa för den som tycker om öl..

Torsdag

Frukost och packning av bussen. Om intresse finns kan vi stanna och handla lite dricka till bra priser. Hemresan blir i princip samma som nerresan. Hemkomst på kvällen efter några trevliga dagar med Tysklands historia, gemyt och Svensk minnen.

Pris kr. 5.400:- per person vilket inkl. bussresa, färjor, reseledare, övernattning 4 nätter i dubbelrum, 4 frukostar, 4 middagar, båttur, inträden och lokalguide enl. programmet. Enkelrumstillägg 1.110:-.

Anmälan till Ukna Busstrafik info@uknabusstrafik.se eller 0493-50021
senast den 23 april 2018 i mån av plats.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

Skriv ut

Sommarens äventyr i Legoland

28 juni-30 juni 2018

Torsdag 06:30 Avresa från Kasinge 06:40 P vid 35:ans kiosk Överum 07:00 Swebus hållplats, Värmeverket Gamleby 07:25 Busshållplatsen Coop/Allén Västervik 08:15 Björkbacken Vimmerby 
 
Vi stannar för raster under vägen. Åker över Öresundsbron till Själland och bron över Stora Bält till Fyn och vidare till Jylland och vårt hotell Scandic Kolding där vi bor under två nätter.
 
Fredag
Efter frukost avreser vi från hotellet till Legoland, det tar endast ca 30 minuter med buss.  Hela dagen ägnar vi åt Legoland där det finns en mängd attraktioner. Här finns bl.a.Miniland som är hjärtat på LEGOLAND®. Här kan du uppleva den stora världen i miniformat och leka bland berömda byggnader, huvudstäder, småstäder och spännande miljöer – allt byggt med 20 miljoner LEGO®. Framåt kvällen åker vi tillbaka till hotellet, trötta men väldigt belåtna med allt vi fått upplevt under dagen.
 
Lördag
Efter frukost börjar vi hemresan med i princip samma väg som nerresan men tar färjan Helsingör-Helsingborg istället för Öresundsbron vi stannar för raster och beräknad vara hemma på kvällen.
 
Pris Skr 2.450:- per person vilket inkl. bussresa, broavgifter,  2 frukostar, entré till Legoland samt övernattning i dubbelrum 2 nätter. Pris Skr 2.325:- i trebäddsrum i övrigt som ovanstående. Pris Skr 2.250:- i fyrbäddsrum i övrigt som ovanstående. Pris Skr 3.200:- i enkelrum i övrigt som ovanstående.
 
www.legoland.dk/sv www.scandichotels.dk/Hotels/Danmark/Kolding  Medtag giltig idhandling.
 
Välkomna med!

boka
Skriv ut

Dubbel Trubbel - Komiskt Kaos på Krusenstiernska!

Lördagen den 14 & 21 juli 2018

Påstigning:
10:30 Kasinge
10:45 Parkeringen bredvid 35:ans kiosk Överum
11:00 Swebus hållplats/Värmeverket Gamleby
11:25 Simhallens parkering Västervik
11:30 Busshållplatsen Coop/Allén
13:30 Lunchbuffé på Scandic i Kalmar, salladsbuffé, smör, bröd, varmrätt, bordsvatten
samt kaffe
 
Kl. 15:30 bänkar vi oss på Friluftsteatern på Krusenstiernska gården för att se Dubbel Trubbel. Komiskt Kaos på Krusenstiernska! I en lyxig sommarstuga i Kalmar har Bernard (Johan Petersson) planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Sanna (Anna Rydell). Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Monica (Anna-Karin Palmgren) är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Robert (Thomas Petersson) är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…? Allt, visar det sig!

Robert har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Bernard har ingen aning om att hans fru och Robert egentligen är hemliga älskare, så Monica väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Susanne (Sussie Eriksson) av misstag blir förväxlad med älskarinnan Sanna, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa… Nu är det upp till Bernard och Robert att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen. Denna prisvinnande farsklassiker, av franske mästaren Marc Camoletti, får nu nytt liv i händerna på vår stjärnspäckade ensemble på Sveriges vackraste sommarscen.

Hemresa efter föreställning vi stannar under vägen för gemensamt kaffe.

Pris kr. 1.000:- per person vilket inkl. bussresa, lunch, biljett samt kaffe. Föreställningen är utomhus, tag med kläder efter väder.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

boka
Skriv ut

Vandringsresa till Österrike 

31 augusti-8 september 2018

Fredag ca 41 mil
Påstigning: 12:30 Kasinge, 13:00 Värmeverket Gamleby,  13:25 Simhallens parkering Västervik. Rast under vägen då det går att köpa något ätbart. Ankomst till Trelleborg där vi går ombord på färjan ca kl. 20:00 vi samlas därefter för att avnjuta en buffé. Färjan avgår kl. 22:00.

Lördag ca 100 mil
Frukost ombord och ankomst till Travemünde kl. 07:30. Vi kommer att åka genom Tyskland och in i Österrike till vårt mål Uttendorf där vi beräknas vara framme sen kväll. Vi kommer att göra stopp för kaffe och lunch under dagen. Middag äter vi på en restaurang efter vägen. Under vår vistelse kommer vi under 6 nätter bo på Gasthof Stubacher Hof och pensionat Koch (med 4 minuters gångväg mellan). Frukostarna intas på respektive hotel medan middagarna intas på Gasthof Stubacher Hof som drivs av Fam. Altenberger där Maj-Inger är svenska. En av kvällarna kommer vi att åka till en hytta och grilla.

Söndag-Torsdag
Under våra fem dagar här kommer vi att vandra under fyra dagar och ha en vilodag med bussutflykt. Vädret får avgöra vilka vandringar det blir men vi försöker kombinera det med några sevärdheter. Maj-Inger gör upp vandringarna och är med som ledare så det känns både tryggt och proffsigt. Frukost och middag äter vi på hotellet. Behöver vi matpaket så kan vi göra det själva vid frukosten och betala extra för det. Ibland kan vi äta på vägen.

Fredag ca 77 mil
Efter frukost börjar vi vår hemresa. Vi gör stopp efter vägen och kommer till Intercity Hotel Braunschweig, gemensam middag på kvällen.

Lördag ca 90 mil
Frukost. Vi fortsätter resan genom Tyskland. Färja Puttgarden-Rödby ca 45 minuter, resa genom Danmark och färja Helsingör-Helsingborg ca 20 minuter. Därefter är sista etappen kvar genom Sverige med hemkomst på kvällen med många härliga vyer i bagaget.
 
Pris kr. 7.040:- per person vilket inkl. bussresa, färjor, övernattning 8 nätter i dubbelhytt/rum, 8 frukostar, 8 middagar, utflykter och vandringsledare. Enkelrum/hytt tillägg 1.160:-.  Kostnader för ev. liftar o taxibilar ingår inte i priset, kan uppgå till ca 80 euro om vädret tillåter att vi åker upp på några toppar.
 
Medtag pass, sjukförsäkringskort, bankkort/euro (kort fungerar inte överallt), vandringskängor väl ingångna, regnkläder-vindjacka, mössa o vantar, termos  och ev. stavar. Vi hälsar er välkomna med till en aktiv, vacker och härlig resa!

boka
Skriv ut

tjejmilen

1-2 september 2018

Lördag
06:00 Avresa från Simhallens parkering Västervik
06:25 Värmeverket Gamleby
06:40 35:ans kiosk Överum
07:10 Resecentrum Åtvidaberg
08:05 Resecentrum Norrköping vid MAX   

Åk gärna omklädd och tag ev. med en påse med ombyteskläder. Rast utefter vägen då det går att köpa något ätbart.

10:45 Ankomst till Stockholm vi åker till Danica hallen vid Östermalms idrottsplats där vi hämtar vår nummerlapp. Bussen går till starten på Gärdet.

13:00 Första start 
Omklädning efter loppet kan ske vid Kampementsbadet eller på hotellet.
16:45 Avresa med bussen till Hotel Birger Jarl, Tulegatan 8, Stockholm beläget ca 15 minuters gångväg från NK, www.birgerjarl.se.

Söndag 
Frukost
12:00 Senast utcheckning från rummen
15:30 Hemresa  Rast under vägen då det går att köpa något ätbart
21:30 Beräknad hemkomst till Västervik
 
Pris kr. 1.400:- per person vilket inkl. bussresa, övernattning i dubbelrum och frukost Enkelrumstillägg 400:-.

Lycka till med träningen och välkommen med bokning! UKNA BUSSTRAFIK

boka
Skriv ut

Tysklands shopping

5-6 oktober
19-20 oktober
9-10 november
16-14 november 2018

Fredag
05:20 Kasinge
05:35 P vid 35:ans kiosk Överum
05:50 Värmeverket Gamleby
06:10 Busshållplatsen Coop/Allén Västervik
06:55 Björkbacken Vimmerby

Rast under vägen då det går att köpa något ätbart.
Färja Helsingborg-Helsingör, genom Danmark och färja Rödby-Puttgarden. Vi shoppar i Heligenhafen på Fleggaard.

Vi åker till Hotel am Wind i Grobenbrode http://www.hotel-am-wind.de

19:30 Middag på hotellet

Lördag Frukost

08:30 Avresa till Bordershoppen i Puttgarden där vi shoppar. Hemresevägen blir i princip samma som nervägen med rast under vägen och hemkomst på kvällen.

Bussresa, färjor, övernattning i dubbelrum, middag samt frukost.
1.650:- per person. Enkelrumstillägg 200:-.

Tag med liten resväska tänk på shoppingen…..
Max inköpsvikt 70 kg per person.

Medtag pass, sjukförsäkringskort och euro (hotellet tar inte bankkort) alt. bankkort.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

Boka
Skriv ut

Björn Skifs på Saab Arena Linköping

13 oktober 2018 fullbokad

Lördag
17:00 Avresa från Simhallens parkering Västervik
17:05 Busshållplatsen Coop/Allén
17:25 Värmeverket Gamleby
17:40 35:ans kiosk Överum

Ankomst till Saab Arena i god tid innan föreställningen börjar.

19:30 Bitar ur mitt liv med Björn Skifs

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli säger Björn Skifs med ett leende.

Showen vara 2 timmar, ingen paus.

21:45 Beräknad hemresa

Pris kr. 1.100:- per person vilket inkl. Bussresa och biljett på sektion J1.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

boka
Skriv ut

Ghost på China teatern

Lördagen den 27 oktober 2018

Lördag
08:00 Avresa från Simhallens parkering Västervik
08:05 Busshållplatsen Coop/Allén
08:25 Värmeverket Gamleby
08:35 Busshållplatsen Björnsholm
Rast vid Stavsjö Krog o Café
12:00 Beräknad ankomst till Stockholm.
Fri tid för mat o shopping
15:00 Musikalen Ghost på China teatern

Den Oscarsbelönade filmen - nu på scen

Den svenska-versionen tar den skönsjungande duon Peter och Bruno tillbaka till China Teaterns scen - denna gång förstärka med en av Danmarks absolut starkaste sångröster - Maria Lucia Heiberg Rosenberg. Allt toppat med en av Sveriges bästa
soulröster - Gladys Del Pilar i den komiska rollen som Oda Mae Brown.

Baserad på filmen med samma namn bygger musikalen GHOST på kärleken mellan New York paret Molly och Sam. På väg hem genom Brooklyn en sen kväll blir Molly och Sam plötsligt utsatta för ett rånförsök. Trots Sams vilja att överlämna sina pengar vill rånaren åt mera. Det uppstår en kamp mellan rånaren och Sam, ett skott avlossas, rånaren flyr platsen med Sam efter sig i några steg. När Sam vänder om ser han hur Molly kastat sig till marken och desperat håller om en kropp - hans kropp.

Hemresa efter föreställningens slut med rast under vägen.

Pris kr. 1.360:- per person vilket inkl. bussresa och biljett på främre balkong rad 3-4.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

boka
Skriv ut

Nya hyss med Hjalmar & gänget!!

10 november 2018

10:00 Simhallens parkering Västervik
10:05 Busshållplatsen Coop/Allén
10:25 Värmeverket Gamleby
10:35 Busshållplatsen Björnsholm
12:30 Tvårätters middag på Stora Djulö vid Katrineholm
15:30 Nya hyss med Hjalmar & gänget på Brevens Bruk som är en liten ort i sydöstra Närke, cirka 4,5 mil från Örebro och 2 mil från Vingåker.

Nya hyss med Hjalmar och gänget, heter vår helt nyskrivna revy, och om det ligger ett uns av sanning i talesättet att ”ett gott skratt förlänger livet” är vi övertygade om att vår publik kommer att lämna vår föreställning som ystra tonåringar. Medverkande: Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack och Stephan Bergs revyorkester, samt en eller annan överraskning.
Å så Hjalmar, förstås!
Föreställningen varar 2,5 timma inkl. paus
Kaffe under hemresan.

Pris kr. 1.280:- per person vilket inkl. bussresa, middag, teaterbiljett på balkong samt kaffe.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

boka
Skriv ut

Så som i Himmelen på Oscarsteatern

24 november 2018

08:00 Avresa från Simhallens parkering Västervik
08:05 Busshållplatsen Coop/Allén
08:25 Värmeverket Gamleby
08:35 Busshållplatsen Björnsholm

Rast under vägen då det går att köpa något ätbart.

12:00 Beräknad ankomst till Stockholm, fri tid för shopping och mat.
15:30 Så som i Himmelen på Oscarsteatern, Kungsgatan 63

Musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. Fredrik tonsätter den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter, den nya talangen Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Hemresa efter föreställningen slut med rast under vägen.

Pris kr 1.450:- per person vilket inkl. bussresa och parkettbiljett.

Välkomna med till höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och
hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

boka
Skriv ut

Länge leve Sven-Ingvars - Konsert o Kongress Linköping

25 november 2018

14:15 Avresa från Simhallens parkering Västervik
14:20 Busshållplatsen Coop/Allén
14:40 Värmeverket Gamleby
14:55 35:ans kiosk Överum

Vi kommer i god tid till Konsert o Kongress i Linköping innan föreställningen börjar.
Det finns möjlighet att köpa något enkelt att äta eller dricka.

17:00 Sven-Ingvars - Länge leve Sven-Ingvars!

Sonen Oscar för Sven-Ingvars vidare
Den 22 mars i år gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band. Nu skrivs ett nytt kapitel för bandet som gett Sverige ett soundtrack. Bandet kommer att bestå och leva vidare med Sven-Eriks son Oscar Magnusson vid mikrofonen. Det blir en känslosam konsert och musikalisk resa genom bandets låtskatt. Hits, nya tolkningar och bortglömda skatter, allt stöpt i en vördande form till bandets ledstjärna, Sven-Erik Magnusson.
Länge leve Sven-Ingvars!
Föreställningen varar ca 2 timmar, ingen paus.
Hemresa efter föreställningens slut.

Pris kr. 865:- per person vilket inkl. bussresa, och konsertbiljett på parkett.

Välkomna med
UKNA BUSSTRAFIK

boka
Skriv ut