Om oss

Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom branschen.

Vi försöker i alla lägen ha en personlig omtanke om våra resenärer. För att lyckas med detta arbetar vi med en flexibel reseledning som är lyhörd för resenärernas önskemål.  Vi satsar på kvalitet till överkomliga priser när det gäller hotell, mat och övriga arrangemang. Vi tar väl hand om dig och ditt ressällskap, det kan vara en förening, jobbarkompisar, släkt och vänner. Vi vill hålla en lågprisprofil med kvalitet, men har också möjlighet att "lyxa till det" om så önskas.

Vi arbetar med god planering inför våra resmål, vilket betyder goda partnerrelationer med hotell och övriga resepartners, något som kommer våra resenärer tillgodo. Vi har självklart ställt lagstadgad resegaranti.

Våra bussar är i helturistutförande och är utrustade med din säkerhet och bekvämlighet i fokus. Givetvis är alla våra bussar utrustade med hjärtstartare. Se mer om våra fordon här! Vi har även bussar som går linjetrafik i samarbete med Kalmar Länstrafiken. Ukna Busstrafik är medlem i BR/Svenska Bussbranschens Riksförbund.

Se vår Integritetspolicy här