Om oss

Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag nio anställda med stort kunnande inom branschen.

Vi försöker i alla lägen ha en personlig omtanke om våra resenärer. För att lyckas med detta arbetar vi med en flexibel reseledning som är lyhörd för resenärernas önskemål.  Vi satsar på kvalitet till överkomliga priser när det gäller hotell, mat och övriga arrangemang. Vi tar väl hand om dig och ditt ressällskap, det kan vara en förening, jobbarkompisar, släkt och vänner. Vi vill hålla en lågprisprofil med kvalitet, men har också möjlighet att "lyxa till det" om så önskas.

Vi arbetar med god planering inför våra resmål, vilket betyder goda partnerrelationer med hotell och övriga resepartners, något som kommer våra resenärer tillgodo. Vi har självklart ställt lagstadgad resegaranti.

Våra bussar är i helturistutförande och är utrustade med air condition, kaffeautomat och toalett. För den extra säkerheten är alla platser utrustade med säkerhetsbälten. Se mer om våra fordon här! Vi har även bussar som går linjetrafik i samarbete med Kalmar Läns Trafiken. Ukna Busstrafik är medlem i BR/Svenska Bussbranschens Riksförbund.

Se vår Integritetspolicy här