Fotbollsresa till Berlin

Med Conny Torstensson

Äntligen kan vi erbjuda en resa för alla fotbollsentusiaster! Conny Torstensson, Sveriges kanske mest meriterade fotbollsspelare, med tre Europacuppokaler med Bayern München bland mycket annat i sitt prisskåp, är med oss på resan. Vi upplever matchen Hertha Berlin mot FC Bayern München på mäktiga Olympiastadion i Berlin med plats för 74 000 åskådare.

Fredag
Avresa på morgonen från följande orter: Åtvidaberg, Överum, Gamleby, Västervik, Vimmerby & Hultsfred. Se uppdaterat program som skickas ut i september för exakt plats och tid.

Vi stannar i Ljungby där det finns möjlighet att äta frukost. Därefter tar färjorna Helsingborg – Helsingör och Gedser – Rostock över oss till Tyskland. På överfarten till Rostock äter vi buffé på färjan som ingår i priset. Under resans gång kommer Conny berätta om sin karriär och hur han hamnade i Bayern München. På kvällen anländer vi till Berlin och vårt fyrstjärniga hotell Park Inn by Radisson Alexanderplatz. Det blir vårt hem de kommande tre nätterna.

Lördag – Söndag
Matchens definitiva dag och tid bestäms i början på september. Oavsett om den spelas på lördag eller söndag så åker vi gemensamt ut till Olympiastadion och andas in stämningen inför matchen. Varför inte ta en wurst och en öl i något av stånden runt arenan. Våra platser på Olympiastadion är på långsidan så vi kommer ha bra överblick, både över spelet och supportrarna i kurvorna.

Finns det intresse så bokar vi bord på någon av alla ölhallar runt Alexanderplatz en av dagarna. Ett besök och fördjupning i Berlins bästa fotbollslag just nu, Union Berlin, ska vi också hinna med under våra dagar i Berlin. Övrig tid är fritt att utforska denna historiska storstad

Måndag
Hemresa efter frukost. Om tid finnes gör vi ett kortare stopp på en gränshandel innan vi säger auf wiedersehen till Tyskland för denna gång. Matstopp under vägen och hemkomst sen kväll.

Pris: 4.900 SEK vilket inkluderar bussresa, övernattning i dubbelrum 3 nätter med frukost, biljett på långsidan, färja inkl. buffé på ditresan, reseledare, vägavgifter och en massa fotbollssnack. Enkelrumstillägg 1000 SEK

Sista anmälningsdag 2022-09-20

Välkommen med!

Datum: 4-7 nov 2022
Pris: 4900:-
Fullbokad

Väntelista

Den här resan är fullbokad. Men du kan skriva upp dig på väntelista så hör vi av oss om vi får någon plats ledig.
Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny