Jesus Christ Superstar

SAAB ARENA

12:30 Avresa från Simhallens parkering Västervik
12:35 Busshållplatsen Coop/Allén (p tillstånd erfordras meddela oss om ni önskar ett)
13:00 Värmeverket Gamleby
13:15 35:ans kiosk Överum
13:40 Resecentrum Åtvidaberg

Vi kommer i god tid till Saab Arena innan föreställningen börjar. Det finns möjlighet att köpa något enkelt att äta eller dricka.

15:30 Jesus Christ Superstar
Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har dock aldrig tidigare uppträtt eller spelat tillsammans på en stor scen. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo iklär sig denna gång rollen som Judas.

Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman

Föreställningen varar ca 2,20 inkl paus.

Hemresa efter föreställningens slut.

Pris kr 940:- per person vilket inkl. bussresa och biljett på långsidan plan 3.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

Datum: 11 jun 2022
Pris: 940:-
Fullbokad

Väntelista

Den här resan är fullbokad. Men du kan skriva upp dig på väntelista så hör vi av oss om vi får någon plats ledig.
Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny