Thank you for the music

Linköpings Konsert & Kongress

14:00 Simhallens parkering Västervik
14:05 Coop/Allén (p-tillstånd erfordras, meddela vid bokning)
14:30 Värmeverket Gamleby
14:40 35:ans kiosk Överum
15:10 Resecentrum Åtvidaberg
16:00 Vi ankommer Linköpings konsert & kongress och äter nattbakad högrev från trakten, rostad palsternacka, potatispuré, tryffelsky, smör, bröd, sallad, samt kaffe på maten. Dryck köpes på plats. Därefter kan vi i lugn och ro sätta oss tillrätta för att bevittna kvällens stora begivenhet: Thank you for the music.

18:00 Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från bl.a. BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia. Det kommer att bli svårt att sitta still. Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Karin Funk sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner. Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Showen rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Konserten varar i cirka 2,5 timmar med en paus. Hemresa direkt efter konserten.

Pris: 1.180:- vilket inkluderar biljett på parkett. Mat före konserten och en trevlig bussresa.

Välkomna med!
UKNA BUSSTRAFIK

Datum: 8 okt 2022
Pris: 1180:-
Fullbokad

Väntelista

Den här resan är fullbokad. Men du kan skriva upp dig på väntelista så hör vi av oss om vi får någon plats ledig.
Ukna Busstrafik AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi har mångårig erfarenhet av turism. Företaget bildades 1967 och har idag tjugo anställda med stort kunnande inom bussbranschen.
Kontakt
Kasinge, 594 73 Överum
Meny